- Books

Ulurima e Ujkut #2020

Ulurima e Ujkut Ky lib r sht nj tregim rr qeth s q trajton situat n e zymt sociale dhe politike n Kosov nga k ndv shtrimi i vet autorit b n t ditur kultplus N nj video promovuese t k tij romani thuhet se libri b n f

 • Title: Ulurima e Ujkut
 • Author: A.g. Apolloni
 • ISBN: -
 • Page: 150
 • Format: None
 • Ulurima e Ujkut By A.g. Apolloni, Ky lib r sht nj tregim rr qeth s q trajton situat n e zymt sociale dhe politike n Kosov nga k ndv shtrimi i vet autorit, b n t ditur kultplus.N nj video promovuese t k tij romani thuhet se libri b n fjal p r aktualitetin, historin dhe religjionin ashtu sikurse edhe jet n politike, urbane dhe akademike Ai sht nj rr fim p r jet n dhe vdekjen, p r familjen eKy lib r sht nj tregim rr qeth s q trajton situat n e zymt sociale dhe politike n Kosov nga k ndv shtrimi i vet autorit, b n t ditur kultplus.N nj video promovuese t k tij romani thuhet se libri b n fjal p r aktualitetin, historin dhe religjionin ashtu sikurse edhe jet n politike, urbane dhe akademike Ai sht nj rr fim p r jet n dhe vdekjen, p r familjen e shoq rin p r dhimbjen dhe dashurin si dhe p r d shp rimin e t rbimin Nj thirrje p r katarz t shpirtit ton Ulurima e ujkut sht roman p r ujkun kund r qenve dhe nj revolt ndaj situat s n t cil n jetojm e cila m s mir p rshkruhet p rmes metafor s s p rdorur nga autori si n vijim Ky sht vend p r qen K tu jetojm si qen, l pihemi si qen, kafshojm si qen, e b jm qen e dhe, krejt n fund, ngordhim si qen Por, derisa m pengon era e mutit q m rrethon, e ndjej q nuk jam nga kjo rac Do t isha rehat sikur t isha qen, por jam ujk, prandaj po ulurij kund r qenve Ti, para se t shkosh, kuptoje q kjo ul rim sht britm dhe vajtim Asnj z tjet r mbi dh nuk sht k shtu k rc nues dhe vajtues K rc nues, sepse vuaj Vajtues, sepse m dhemb Po, jam i zhg njyer prej shoq ris dhe i nd rkryer ndaj saj Prandaj, m mir t vdes si ujk sesa t jetoj si qen Dhe dije se as vdekja nuk m bashkon me ta, sepse nuk mund t thuash nj soj vdiq si qen dhe vdiq si ujk.Tani, e dashur, e kuptove sht ujku Po, ujku sht nj i d shp ruar q d gjon muzik bluz, thuhet mes terash n k t lib r i cili vjen si nj histori dashurie mes autorit dhe lexueses.Ag Apolloni sht shkrimtar ,studiues dhe profesor n Univeristetin e Prishtin s Romani Ulurima e Ujkut sht libri i pest i shkrimtarit 31 vje ar Deri m tash ai ka botuar librat Zomb , Drama , Parabola postmoderne dhe Paradigma.

  • [E-Book] ✓ Free Read ↠ Ulurima e Ujkut : by A.g. Apolloni Ì
   150 A.g. Apolloni
  • thumbnail Title: [E-Book] ✓ Free Read ↠ Ulurima e Ujkut : by A.g. Apolloni Ì
   Posted by:A.g. Apolloni
   Published :2020-03-13T14:00:05+00:00

  1 thought on “Ulurima e Ujkut

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *