- Books

Master of the Jinn: A Sufi Novel #2020

Master of the Jinn A Sufi Novel Here is a tale set on the Path of the Heart a beautifully written mystical adventure wherein a modern day Sufi Master sends seven companions on a perilous quest for the greatest treasure of the ancie

  • Title: Master of the Jinn: A Sufi Novel
  • Author: Irving Karchmar
  • ISBN: 9781594577239
  • Page: 210
  • Format: Paperback
  • Master of the Jinn: A Sufi Novel By Irving Karchmar, Here is a tale set on the Path of the Heart, a beautifully written mystical adventure wherein a modern day Sufi Master sends seven companions on a perilous quest for the greatest treasure of the ancient world King Solomon s ring The legendary seal ring is said to control the Jinn, those terrifying demons of living fire, and in seeking it the companions discover not onlyHere is a tale set on the Path of the Heart, a beautifully written mystical adventure wherein a modern day Sufi Master sends seven companions on a perilous quest for the greatest treasure of the ancient world King Solomon s ring The legendary seal ring is said to control the Jinn, those terrifying demons of living fire, and in seeking it the companions discover not only the truth of the Jinn, but also the path of Love and the infinite mercy of God.

    • [E-Book] ↠ Free Download ✓ Master of the Jinn: A Sufi Novel : by Irving Karchmar ´
      210 Irving Karchmar
    • thumbnail Title: [E-Book] ↠ Free Download ✓ Master of the Jinn: A Sufi Novel : by Irving Karchmar ´
      Posted by:Irving Karchmar
      Published :2019-09-04T14:30:22+00:00

    1 thought on “Master of the Jinn: A Sufi Novel

    1. Layer upon layer of symbolism is woven into the fabric of the narrative in this book and that is almost to its detriment It feels like the story is cut short at times, like could have been said, or better that the story is forced in order to include some of the symbolism Yet for all the symbols, there is not one mention of the Prophet Muhammad s.a.w outside of the index where the Prophet is referenced in the definitions of Shahadah and Imam The lack of the presence of Muhammad in a book purport [...]

    2. A best friend of mine gave me an interesting book one day, titled Sang Raja Jin I left the book on my table, waiting to be read, when my brother took the book and read it first While reading the book, he continually uttered the word nice which then aroused my curiosity.I finally dared myself to read the book My first impression was that it was very poetic I felt that the translator of the book was very adept in keeping the elegance of the sentences in it.However, I believed that a message coming [...]

    3. I rarely read fiction, and have never been this excited about a novel before If anyone is up to a beautiful and wonderful tale of Magick, mystics and evocation my friend Irving has written such a masterpiece Master of the Jinn Jinn is the root of the word Genie It is a modern Sufi novel that will take you on a journey through the mystical lands of the Arabian Nights Follow the pilgrims of the Soul on a spiritual quest of the path of the heart, initiated by their master to find The True Temple of [...]

    4. Popularly described as sufi fiction the tale is set in a modern day setting but barely collides with the modern world The story takes place in deserts and in sufi retreats and ancient cities.I thought the plot could have been detailed and the characters fleshed out And this story would have been so much better if Karchmar had slowed down and taken care to focus on bringing it to life a little As it is, it all feels a little rushed and this takes away a sense of depth that could have made this [...]

    5. this book was recommended by a friend of mine actually, i borrowed this book from her After she told me about this book, i just can t wait to read it after quite some time this book already on my hand, i finally read it.Remind me that true love only for ALLAH SWT that He is above everything and the story about King Solomon including the Jin is very interesting makes me want to know

    6. Ini buku yang genrenya jarang aku baca, tapi ternyata hangat sekali di hati Mungkin bagi orang orang yang hanya melihat dari covernya, buku ini akan disangka penuh takhayul tentang dunia jin, dan sebagainya Tapi isinya sebenarnya tidak begitu.Buku ini tentang sekelompok sufi dan guru besarnya, seorang Qutb, yang mencintai Tuhan dan membiarkan cinta Tuhan mengalir pada diri mereka Buku ini sebagian besar memang tentang Islam, tapi di dalamnya menegaskan, bahwa nasrani, yahudi, islam, sebenarnya t [...]

    7. This story has taken me by delighted surprise What I thought would be a spiritual piece based on the cover is a historical mystery wrapped in legends and myths I look forward to finishing this book to see where the author leads me.Beginning of the story was strong I was intrigued by the myths of my favorites Solomon, Sheba, Jinn, all told through the lenses of both Islamic and Jewish cultures So much in common, so much to learn from each other.The craft of the book perhaps lost in translation th [...]

    8. Take a healthy dose of spiritual reflection, infuse some elements of fantasy, sprinkle in some extra Biblical legends, and you might have something like Master of the Jinn The book contains lengthy segments of spiritual instruction and in many respects reads like a devotional, and therefore it may not appeal to someone without an interest in mystical Islam, or at least in religious mysticism in general A glossary of religious terms would have been a helpful addition to the novel Yet Master of th [...]

    9. buku ini awalnya cukup bagus dan menghanyutkan sebagaimana novel2 beraroma sufisme lainnya, ide2nya kadang mengganggu pikiran walaupun begitu buku ini juga penuh dengan puisi2 romantis khas sufi2 terkenal seperti Jalaludin Rumimun, dari segi cerita, buku ini cukup datar pencarian Cincin Sulaiman dan Raja Iblis nya berlangsung datar2 saja walaupun sebenarnya mungkin bisa dibuat lebih menarikgaimanapun, buku ini tetap memberikan kesegaran yang berbeda karena saya jarang sekali membaca buku2 novel [...]

    10. Novel yang cukup membingungkan pada awalnya, karena kita terus dibuat mencari cari arah cerita akan dibawa kemana dan semua itu baru bisa terjawab pada halaman 150an lebih sayang, pas arah cerita sudah kita tahu dan genre yang diinginkan penulis sudah kita nikmati, novel ini masih terasa setengah setengah penulis rasanya bingung menaruh tema spiritual atau fantasi untuk digarap ia menaruh dua tema ini pada proposri yang sama besar tapi sayang keduanya tidak ada yang mencapai puncak spiritual kur [...]

    11. Setelah lebih dari satu setengah tahun novel ini anteng di rak, tergerak tangan ini untuk membukanya dan terketuk hati untuk membacanya.Sungguh Novel perjalanan spiritual, sufistik yang sangat indah.Pencerahan yang menyejukkan, penuh tutur yang bernas, memaknai hakikat Cinta yang begitu indah.Awalnya, membaca novel ini membawa kembara kita dalam perjalanan tim arkeolog dalam pencarian cincin Sulaiman , kemudian perlahan dihadapkan dan disadarkan pada betapa Agungnya Sang Maha Pencipta yang Maha [...]

    12. In my opinion, this is a philosophy book I think my knowledges is still not enough to completely understanding many Syaikh s words and the hidden meaning of the author s mind This novel is a kind of adventure s genre aswell, I wish the author make a longer bright plot,especially when they are in Genie s world It could be a great adventure s novel actually.

    13. It is well written, inspiring, with wonderful characters Mystic sayings and pearls of wisdom abound the tale of self reflection, awakening and ultimately, realization of Truth It was also suprisingly approachable and easily digested in a few sittings Sufism, is delivered through stories, thus reflecting into our inner self.

    14. e path of Love is now the hope of men and Jinn alike Update 3 2008After rereading this I am even in love with it The feel of the book changes after a few reads, and it feels real and immediate I think this is an important book for anyone trying to understand the practice of making spiritual journeys, and what it means to pursue meditation and contemplation in this age.

    15. Maybe because I had such great expectation due to some great reviews when I started to read it, I was kind of disappointed The story was simple, lack the depth to be called a mystery However, I kind of like the way it was written, very eloquent and poetic The Indonesian translation is great too well done Triwibowo and Salahuddien

    16. I expected depth than I got from this novel since it advertises itself as a Sufi novel The story is okay and if you enjoy fantasy with a bit of a religious twist, you ll like it There are lots of philosophical quotes and ideas as the little company of darvishes proceeds on its journey toward the miraculous finding of Solomon s ring Illustrations are nice.

    17. I love this bookI remember my syekh when i read this book.Buku yang penuh dengan nuansa spiritual dan mistik Saya sudah berkali kali membaca buku ini Dan masih tetap berasa indah

    18. An amazing spiritual journey An inward and outward journey of self discovery, trials, tribulations and a beautiful evolution of the soul I recommend this book I could not put the book down.

    19. Alright, so I ve read this book twice and, overall, found it to be a nice read Two things, however, I would like to point out Firstly, the novel paints an overly spiritualised and emotional picture of Sufi life, which would make it a bit too similar to orientalist visions of Tasawwuf and the East It also creates a gap between emotion and reason, making submission seem like something based on emotion and devoid of reason, whereas many Sufi orders make use of reason in their spiritual journey Seco [...]

    20. An entertaining novel that is a quick enjoyable read however, I would not venture that this will become some time honored classic None the less it does offer a window into thee mystical world of Sufi Islam interspersed through out the book are bits of wisdom and quotes from various sufi masters The way of Allah is love and not only is Islam holy but so is Judaism and Christianity What we have here is than a tale of Sufi mystics and jinn haunting humans, we have here ann exercise of individuals [...]

    21. Sebenarnya cerita ini cukup menarik Namun karena biasnya fakta ataukah justru ini hanyalah cerita fiksi fantasi membuat saya bingung bagian mana yang masuk ke dalam ranah fiksi mana yang benar benar fakta dan bisa dibuktikan secara ilmiah kebenarannya Anggaplah ini hanya bagian dari cerita fantasi, sebenarnya cukup unik, mengambil kisah dari para kaum sufi Qalandar yang rupanya cukup terkenal saya saja yang kudet dan baru tahu ada tarekat semacam ini Saya baca di Geography of Bliss, bahkan ada m [...]

    22. Saya mengira akan menemukan kisah kisah para auliya pejalan tasawuf ketika membaca judul Master of the Jinn A Sufi Novel Ternyata yang saya dapati adalah kisah fantasi mistik Rasanya penggunanan kata Sufi yang kurang tepat, karena menurut saya pribadi, Sufisme dunia spiritual tidak ada hubungan langsung dengan mistisme Cukup dengan judul Master of the Jinn, akan lebih baik Oleh Penerbit Kayla Pustaka, judul terjemahan Indonesianya menjadi Sang Raja Jin Novel tentang Cinta, Doa, dan Impian.Terlep [...]

    23. Hm alurnya lambat di awal hingga ke tengah, tadi maunya kasih rating 3 bintang aja, tapi setibanya di bagian Negeri Jin sampai akhir, aku mulai lebih antusias lagi, tak bisa berhenti karena mulai asyik menyimak kisahnya Irving Kachmar ini Awalnya ga ngerti cerita mau bakal dibawa kemana, apakah petualangan ini bakal tentang mencari peninggalan Raja Sulaiman yang hilang, berhubung diawal dibahas tentang Cincin Sulaiman yang bersegel bintang segi enam itu, plus analisis analisis Professor Freeman [...]

    24. Pengetahuan terbesar adalah pengetahuan yang diiringi rasa takut Al Hikam Kitab Kebijaksanaan , Ibnu AthaillahItu adalah salah satu petikan quote yang banyak diselipkan di buku ini Quote yang diatas adalah salah satu quote kesukaan saya info ga penting Buku ini bersudut pandang seorang anggota tarekat sufi yang berfungsi sebagai pencatat di sebagian besar cerita Menurut saya, cerita di buku ini indah, seindah cinta yang diberikan oleh Nya kepada manusia walau manusia sering melupakan Nya Dari bu [...]

    25. What a great book Pertama kali beli buku ini lagi dan lagi karena terhipnotis sama judul dan cover nya Judul nya Sang Raja Jin Petualangan Menemukan Cincin Nabi Sulaiman Wah sinopsis sih belakangan, yang penting beli dulu When I read it ternyata bahasa nya agak berat kalo buat teenagers, kayaknya ini bacaan young adult Tapi pas lama kelamaan, dibuat nangis juga sama novel ini Disini banyak menjelaskan tentang ke Esa an, cinta, rahmat, dan kasih sayang Ilahi Tersentuh banget, apalagi ketika para [...]

    26. oh akhirnya selesai juga bukan karena ga rame tapi karena banyak sekali iklan yang perlu diperhatikan selama baca buku ini.dari sampulnya aja, sudah pasti pengharapan saya akan banyak pesan suci dari buku ini, dan memang benarlain potongan ayat Quran, banyak adat istiadat sarat simbol yang melatarbelakangi cerita ini Hampir ga dipercaya, kesimpulan setelah mengenal buku ini adalah seperti membaca The Alchemist campur Harry potter ada deskripsi yang indah sekaligus petualangann yang seru

    27. Pinjaman dari muridku Muzaki Diselesaikan di KRL Tebet Depok pagi ini pLumayan bikin merinding memberi penyadaran bahwa jalan sufi yang sejati memang hanya untuk insan yang siap sepenuhnya menjadi pencinta Nya yang tanpa pamrih ada semburat iri saat membaca bagian ini ooh Kok aku belum bisa ya Dan saya tidak mau membayangkan kalau semua makhluk ciptaan Allah bisa dilihat oleh manusia Hiii.

    28. Baca buku ini tadinya kurang yakin bisa menikmati tapi ternyata setelah membacanya buku ini penuh dengan inspirasi khususnya penyerahan diri sepenuhnya dan tanpa syarat kepada Tuhan YME.Selain itu, buku ini juga ternyata cocok bgt dg keadaan kantorku yg lagi heboh karena ada penampakan Nah di dlm buku ini digambarkan ttg kerajaan jin beserta tingkah lakunya jin Ya udah deh makin seru karena sekalian ngebayangin penampakan di kantorku itu dilakukan oleh jin yg mana ya hehe

    29. Aku suka banget dengan novel bertema spiritual seperti The Alchemist atau buku bukunya Mitch Albom Karena itu, aku menikmati banget novel ini Ceritanya adalah tentang pencarian cincin nabi Sulaiman yang berakhir di dunia jin Sebenarnya alurnya agak lambat, penuh dengan kata mutiara yang bagus untuk digarisbawahi, tetapi karena emang fokusnya di spiritualnya, yah dimaafkan deh Jangan dibandingkan dengan dengan Da Vinci Code, ya Yang itu thriller, yang ini spiritualisme.

    30. Cerita yang unik, dengan menggabungkan unsur sufisme dan fantasi Perpaduan yang jarang ditemukan dalam novel2 lain.Pertama pegang buki ini, dulu waktu masih SMA Ketika itu saya baca beberapa halaman, tapi kemudian mandeg Rasanya bacaan ini terlalu berat bagai saya waktu itu Baru setelah beberapa tahun kemudian, saya buka lagi novel ini, dan saya temukan keindahan di dalamnya.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *